Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία HERBORIA IKE, ιδρύθηκε το 2013 από ανθρώπους με πολυετή πείρα στην αγορά των κομμωτηριακών προϊόντων. Γνωρίζοντας σε βάθος τις ανάγκες του κλάδου της κομμωτικής, κατάφεραν να εντάξουν στη γκάμα της HERBORIA αξιόπιστα προϊόντα που ανταποκρίνονται στο μέγιστο στις απαιτήσεις των συνεργατών της.

HERBORIA IKE

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα μέσω ενός διευρυμένου δικτύου πωλήσεων, ενώ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της εταιρείας συνέβαλε η ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας σε χώρες της Ευρώπης αλλά και της Ασίας.

Με κέντρο τον επαγγελματία κομμωτή και κομμώτρια και γνώμονα την διαρκή εξέλιξή του, η εταιρεία HERBORIA πραγματοποιεί σεμινάρια και ενημερώσεις σε όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και για τους συνεργάτες του εξωτερικού τόσο για τη χρήση των προϊόντων που διαθέτει, όσο και για τις νέες τάσεις στο χώρο της κομμωτικής τέχνης.

Παράλληλα συμμετέχει σε διακλαδικές εκθέσεις ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις και να βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Espa Banner